Onderhoud & Reparatie

Autogarage Jimmy

 

Actie!

 

Kleine onderhoudsbeurt

slechts €99,-

 

 

Wij werken met zeer geavanceerde vol-automatische airco diagnose en vul-station

 

Kapelstraat 55

5366 BX Megen

 

autogaragejimmy@hotmail.com

GSM: 0644441870

Onderhoud & Reparatie

 

Om nare verassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat plegen. En bij wie kunt u dat nou beter laten doen dan bij Autogarage Jimmy?! Onze vakkundige monteurs zijn u graag van dienst, voor zowel preventief onderhoud alsook bij reparatie.

 

Wij zijn niet merkgericht, wij werken met alle merken, en kenmerken onszelf door goede kwaliteit te leveren voor een zéér vriendelijke prijs!

Kleine & Grote Beurt

 

 

Bij Autogarage Jimmy bent u aan het juiste adres voor zowel de kleine- en grote onderhoudsbeurt alsvoor reparaties. Het gaat bij ons veel verder dan alleen maar het verversen van uw olie, want uw auto wordt op vele aspecten gecontroleerd.

Hierbij kunt u denken aan uw remmen, distributieriem, koppelingsplaat etc. Verder doen wij ook de 10.000 en 20.000 kilometer beurt!

 

COMPLETE Airco Vul Service: Volledige check en bijvullen van uw Airco systeem.

 

Slechts 69 Euro (all-in)!

Airco Service

 

 

Veel auto bezitters denken dat de airco in hun auto onderhoudsvrij is, dit is echter niet zo. Het wordt aanbevolen om uw airco jaarlijks te laten onderhouden omdat uw airco ieder jaar zo'n 8 tot 10% aan koudemiddel verliest. U kunt dit bij de dealer doen maar dat is vaak duur.

Wij bieden u deze dienst aan tegen een zeer aantrekkelijk en concurrerend tarief.

Autogarage Jimmy is gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van úw automobiel. Hierbij maken wij gebruik van moderne, milieu vriendelijke apparatuur.

Copyright © sinds 2013 - Autogarage Jimmy -